Tel. +385 1 4664 057   info@auto-mart.hr                              

 

Cjenik

        Autodijagnostički

             uređaji               

Vaš oglas ovdje

s linkom na vašu stranicu.

Vidljiv na svih 72 stranice naše web adrese.

I to 15.000 do 30.000 puta mjesečno.

Toliko puta mjesečno namjernici posjećuju našu web stranicu.

Naravno, s ciljem pronalaženja usluga, dijelova, informacija...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novo! Prošireno izdanje Elektronike automobila

Naš    Auto - Servis

 

 

NOVO! Naše usluge i proizvodi na 2-12 rata

ZAŠTITA  OD  KRAĐE  VOZILA

 

                   

                             

      Svakodnevno smo svjedoci otuđivanja (krađe) vozila i motorkotača i to samo jednoga dijela, objavljenog u dnevnim tiskovinama. Krade se u principu sve, novo, staro, na četiri i dva kotača, što za dijelove, što za preprodaju cjelih vozila.                

      Određeni broj  vozila, opremljen je alarmnim uređajima već tvornički dok za ostala  vozila treba izdvojiti znatnu sumu novca za ugradnju alarmnog uređaja. Poznato je, da uglavnom svi uređaji za zaštitu od krađe, rade pomoću daljinskog upravljača. Isto je tako znano, da se kradljivci automobila vrlo lako snalaze sa dekodiranjem šifri, te na taj način deaktiviraju zaštitu. Dakako, da na tržištu postoje i sofisticiraniji uređaji, međutim za njih treba izdvojiti pozamašnu svotu novca.

      Ovaj ponuđeni sistem za zaštitu od krađe, prvenstveno je vrlo jeftin i pristupačan vlasnicima vozila svih vrijednosnih razina. Drugo, preporučljivo ga je ugraditi u vozila sa već postojećim alarmom, kao dodatna zaštita u slučaju probijanja koda. Treće, moguća ušteda na samougradnji.

      Sigurnosna učinkovitost sistema: vidljivo na gornjim slikama, LE dioda, svojom intenzivnom svijetlošću daje do znanja svakom potencijalnom lopovu, da je vozilo zaštićeno od krađe. Dokazano je, da već samo ovakva signalizacija, odbija veliki postotak namjernika za krađu, koji rađe traže lakšu prigodu. Ispod ili pored signalnog svjetla, nalazi se mahaničkoelektrična brava sa mehanički kodiranim cjevastim ključem, čiji se duplikati ne izrađuju. Jedan od najbitnijih elemenata ovoga sistema jest, što brava, koja je ugrađena iz unutra ili izvana vozila, ne može biti silom otključana ili iščupana. Naime, brava je tako konstruirana, da se u nju ne može ništa ugurati i zatim okrenuti a mala vanjska poluokrugla površina, ne dozvoljava odvaljivanje brave. Drugim riječima, da bi se došlo do spojeva elektromehaničke brave, bilo bi potrebno odrezati kompletan noseći dio, na koji je brava montirana, što bi značilo...  Pogodnost je i u tome, što prilikom servisiranja, pranja vozila, točenja goriva i ostavljanja vozila u garažama i hotelima na čuvanje, nije potrebno ostavljati ključ zaštitnog sistema, već sistem jednostavno ostaviti u deblokiranoj poziciji sa  osnovnim ključevima vozila. Poznato je, da upravo navedene situacije pomažu lopovima da dođu do otisaka ključeva i onda...  

     Sistem radi tako, da u poziciji blokirano, električna brava, pomoću releja pali signalnu LE diodu i isključuje struju na jednom od vitalnih električnih elemenata za rad motora, kao napr: električne pumpe, bobine, elektropokretača, napajanja elektronike motora, elektroventila na diesel vozilima itd. To znači, da prilikom ulaska u vozilo i pokušaja pokretanja vozila sa originalnim ključevima ili eventualno kakvim spojevima, sve radi, jedino što motor neće upaliti. Daljnji pokušaji lopova za deblokadu sistema, ipak bi bili prekomplicirani i dugotrajni. Samim opisom mogućnosti blokiranja skoro svega električnog na vozilu, lako je konstatirati široku primjenu sistema.

      Za samougradnju ovoga sistema, potreban je samo priručni alat, koji manje više, svaki hobista posjeduje. Ugradnja sistema, traje od dva do četiri sata, ovisno o vozilu. Za vozila, koja imaju već tvornički ugrađenu upozoravajuću lampicu, može se ugraditi sistem isporučen bez lampice, sa čim je i ugradnja nešto jednostavnija. Sa svakim setom za samougradnju, prilažemo upute i shemu spajanja, te stojimo na raspolaganju za eventualnu pomoć telefonom.     

                                                                                                         

 E-mail    info@auto-mart.hr 

 

"AUTO - MART" d.o.o.

Sjedište: Kamaufova 2, Zagreb                                Tel. 01 4664-057

    Autoservis: Heinzelova 66, Zagreb                        Tel. 091/193 77 40

 

 

Google
 
Web www.bikepark.auto-mart.hr
www.waterbike-auto-mart.hr